Månadsarkiv: december 2012

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR STERGELS

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR STERGELS

BORGERLIG VIGSEL

Årets vackraste brudklänning flankerad av brudgum och vigselförrättare. Skall Du viga Dig 2013 så boka tid nu eftersom några vigselförrättare dragit sig tillbaka på grund av för dåligt betalt!

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för BORGERLIG VIGSEL

”VAD VAR DET JAG SA!”

Ett gammalt skämt känns aktuellt när NT basunerar ut att det är kris i centrumhandeln i Norrtälje ”Telegram till den grundstötta bogserbåten Trygg, Vad var det jag sa, undertecknat svärmor!” Jag har i åratal kämpat för centrumhandeln genom att verka för … Läs mer

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för ”VAD VAR DET JAG SA!”

KURSEN PÅ TRE KRONOR HAR STIGIT

Grattis Pelle till två segrar mot Finland och Tjeckien. Nu kan vi fira jul och ny år i lugn och ro. Grattis också till curling herrarnas EM guld! Men hur fan kan dom få spela i Tre Kronor tröjor?

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för KURSEN PÅ TRE KRONOR HAR STIGIT

MÄSTARCAMPEN 2013

Programmet för MästarCampen 2013 är klart. 31/7 – 1/8 kör vi på Norrtälje Sportcentrum och Hotell Roslagen. Beställ program info@hgsevent.se

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för MÄSTARCAMPEN 2013

ÅRETS JULKLAPP

Årets julklapp blir sannolikt denna Sher-wood soffa som har sitt nuvarande hem i Ritorps ishall. I måndags en smärtsam förlust för AIK Oldtimers mot Hammarby Fans i 55+ med 3-6! Min räddningsprocent undermåliga 72,7.

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för ÅRETS JULKLAPP

HOCKEY OCH BANDYSTADEN VÄSTERÅS

Nu är isbanan på plats och invigd på Stora Torget i Västerås. Nu kan vi alla åka skridskor mellan julhandlandet. VIK Hockey siktar mot allsvensk topp medan VSK sladdar lité men har ändå överraskat. <Västerås> idrottsstaden!

Publicerat i Otaggad | Kommentarer inaktiverade för HOCKEY OCH BANDYSTADEN VÄSTERÅS